Persoonlijke & laagdrempelige begeleiding voor kinderen

Bij 'Lieve Maan'

Natuurgerichte therapie

Kinderen spreken een eigen taal. Als een kind ergens mee zit of iets zwaars te verwerken krijgt, beschikt het niet altijd over de middelen om dit te uiten of hiermee om te gaan. Vaak blijft het dan hangen, hoopt het zich op en komt het er op een andere manier uit.

Niet altijd de meest prettige of begrijpbare manier. Soms kan het een kind zo in de weg gaan zitten dat het problematisch wordt. Persoonlijke begeleiding op maat biedt dan in veel gevallen een uitkomst! Misschien heeft u weleens van kindercoaching of speltherapie gehoord. Dit zijn vormen van natuurgerichte therapie.

Afhankelijk van de hulpvraag en de behoefte van het kind wordt bepaald welke vorm het meest geschikt is. Zie ook: werkwijze

Voor wie?

In de leeftijd van 6 t/m 12 jaar

U heeft geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Wel is het verstandig uw huisarts in te lichten of te raadplegen. Mocht u twijfelen of deze vorm van begeleiding geschikt is voor uw kind, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Door wie?

Door Silvana Trivieri.

Zij heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs met kinderen van alle

leeftijden en is later opgeleid

tot natuurgericht therapeut en

aangesloten bij BATC.

lidnummer: 02666

kindercoach speltherapeut haarlem vergoed
kindercoach speltherapeut haarlem mail

Locatie

De gesprekken en sessies vinden plaats in een sfeervolle ruimte van het Color BC in Haarlem, op vijf minuten loopafstand van station

Haarlem Spaarnwoude. Bus 2 stopt voor de deur en tevens met de auto zeer makkelijk bereikbaar.

 

Color BC Haarlem

Diakenhuisweg 39

2033 AP HAARLEM

 

Email:

silvana@lievemaan.nl

Telefoon: 06-51112404

Voordelen

  • Geen lange wachtlijsten
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Aangesloten bij BATC (kans op gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars)

Zie ook: tarieven

Algemene voorwaarden

Het is zeer raadzaam dat u de algemene voorwaarden doorneemt alvorens u besluit een begeleidingstraject te starten. Deze voorwaarden worden tevens meegestuurd bij het intakeformulier.

-Lees ze hier-

Belangrijk!

Lieve Maan is aangesloten bij een beroepsvereniging van natuurgerichte therapeuten. U maakt hierdoor kans op gedeeltelijke vergoeding van de consulten. Hier zijn echter geen garanties voor te geven. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar en vermeld daarbij alleen dat het gaat om 'natuurgerichte of paramedische consulten'.


Kindercoach en speltherapeut in Haarlem. Begeleiding voor kinderen op gebied van hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit, rouwverwerking, verdriet, faalangst, stress/spanningsklachten.


Lieve Maan

Bezoekadres: 

Color BC Haarlem,

Diakenhuisweg 39, Haarlem

E: silvana@lievemaan.nl

T: 0651112404, KVK: 69623198


Een goede kindercoach in Haarlem. Een goede speltherapeut in Haarlem. Goede begeleiding voor mijn kind. Kinderbegeleiding.